lauantai 6. syyskuuta 2014

Esteitä Luspella

pari viikkoa sitten kävin Riinan pitämällä estetunnilla Luspella. Pikkusella oli ainakin aluksi vähän virtaa:D Ensin tein käynti-ravi-laukka kaikkia juttuja. 

Tämän jälkeen alettiin tulla kavaletteja ensin keskikokoisina, joita sitten nostettiin. Ne meni osittain ihan ok. Välillä ei oikein meinannut kuunnella, mutta loppua kohden se sitten rupesi vähän enemmän kuuntelemaan.Sen jälkeen tultiin pinkkejä esteitä jotka oli ehkä se ensimmäinen pysty n.45cm ja okseri varmaan 50.

Sen jälkeen tultiin yhtä missä oli pysty-pysty-okseri, nämä meni aluksi ihan hyvin mutta sitten tuli välillä tosi huonoja teitä ja poni ei hypännyt.
Nämä kaikki olivat kai korkeimmillaan jotain 70.
kädet korviin niin hyvä tulee... :DKun aika loppui niin Riina kävi vielä ratsastamassa sillä hetken, sitten tein sillä loppujutut ilman satulaa.

Tässä kuvat tältä erää, tässä vielä koulutunnin video jonkin ajan takaa, estetunnin videon saatte vähän myöhemmin, kun se ilmestyy youtubeen:)2 kommenttia:

  1. Laitoit vissiin mun blogiin kommenttia että voisin tehä sulle bannerin :) Koitan tehä bannerit kaikille halukkaille (jos vain mun kone suostuu yhteistyöhön eikä rupee tökkimään) kopioinko siis täältä blogista kuvia banneria varten vai? c: Oliko sulla jotain tiettyjä kuvia mitä oisit halunnu banneriin?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Juu laitoin:) Juu kopsaa vaan, eniten kuvia mielellään tuosta ruunikosta russponista, se on tän blogin päätähti, mutta saa siihen muitakin laittaa:)

      Poista