perjantai 30. tammikuuta 2015

Vuosi yhdessä:)

Ihan aluksi pahoittelut, että tämä postaus tulee näin myöhässä, mutta parempi myöhään kun ei milloinkaan! 


Joku päivä sitten on kulunut tasan vuosi siitä ratsastuskerrasta Rontilla, kun aloin siitä enemmän pitämään ja ratsastamaan. Vuodessa ollaan Rontin kanssa tehty vaikka mitä. Ja kaippa jotain kehittymistäkin on tapahtunut.


Meidän yhteinen vuosi alkoi siis tammikuussa. Tammikuulta minulla ei ole ratsastuskuvaa, joten harmikseni en itsekkään voi nähdä miltä meidän meno ihan alkuaikoina näytti. Meidän vuoden videokoosteessa saattaa tosin olla joitain pätkiä tammikuulta. Helmikuussa ei meno ollut juurikaan muuttunut. Oli alkanut menemään niin, että ratsastin oikeastaan vaan Rontilla.Maaliskuussa oli minun ja Rontin ensimmäiset kisat, jotka olivat kylläkin meidän tallin omat järjestämät, joissa oli kyllä ulkopuolisiakin. Ne kisat eivät todellakaan mennyt kovin näyttävästi, mutta harjoituskisathan ne olivatkin. Minun ratsastustaidot oli vielä tosi huonot, eikä ne vieläkään mitään heA luokkaa ole, mutta ei tarvikkaan. Rontti opetti mua kuitenkin nopeaa eteenpäin ratsastajana.

Huhtikuussa oli meidän toiset kisat, jotka ehkä menivät millin paremmin, mutta ei mitään ruusuketta vieläkään. Aloiteltiin myös vähän tiheämmin huhtikuussa treenaamaan esteitä.


Toukokuulta en löytänyt kuvaa, enkä muista mitään tähdellist tapahtuneen.
Kesä- ja heinäkuu olivat tietenkin parhaat kuukaudet, ainakin minusta. Esteet ainakin alkoivat sujua paremmin. Ennätys taidettiin rikkoa korkeudessa, vaikka ei sekään korkeus päätä huimaa;D Seuraava ennätys tapahtui muistaakseni heinäkuussa.

Heinäkuussa oli myös kolmannet kisat, jotka viimein menivät hyvin, ja molemmista luokista ruusuke! Olin silloin kyllä aika ylpeä meistä kun kerrankin meni hyvin!:) Kesällä käytiin myös tosi paljon uittamassa heppoja.Elokuussa treenailtiin ihan normaalisti. Jossain kuussa kesällä oli myös minun ensimmäiset seurakisat. Ne menivät sitten taas vuorostaan ihan päin puuta. Seuraavia kisoja odotellessa:)


Syyskuulta ei myöskään ole kuvaa, enkä muista mitään erikoista tapahtuneen.
Lokakuussa ei ollut myöskään kummempaa.
Joulukuussa en hirveästi ratsastellut.

Tästä postauksesta pääsi nyt tulemaan tämmöinen normaalin vuosipostauksen tapainen. Tai, no minkälainen tän sitten olisi pitänyt olla:D Pahoittelut vähäisestä tekstistä, mutta en tiedä miksi, minun ajatus ja muisti ei kulkenut nyt yhtään tätä postausta tehdessä. Kertokaa kuitenkin jos tykkäsitte:)

2 kommenttia: