maanantai 15. kesäkuuta 2015

Uutta ulkoasua ja höpötystä


Sain tässä pari päivää sitten tuon ihanan bannerin ja nyt laitoin sen käyttöön. Entiiä miksi, mutta vaaleanpunainen on mun mielestä niin kivan näköinen ulkoasun väriteemana :3 Kertokaahan jos huomaatte ulkoasussa tällä hetkellä jotain, mitä voisin parantaa.

Mulla on tässä nyt muutama viikko taukoa ratsastuksesta, joten täällä voi olla aika hiljaista. Heinäkuussa sitten tulen toivottavasti olemaan aktiivisempi, kun käyn useammin ratsastamassa, Oon jo niin paljon suunnitellut, että mitä hauskaa voinkaan tehdä Rontin kanssa vuokrausviikkojen aikana. Toivottavasti ilmatkin kerkeäisivät parantua siihen mennessä, niin pääsisi uittamaankin joskus.

Tein äsken myös pari esimerkkibanneria lisää tuonne banneripajaan, ja teen varmaan kohta lisää. Nyt tosiaan tylsinä "kesäpäivinä" mulla on aikaa tehdä bannereita jos joku haluaa tilata. Nyt voisin yrittää laittaa jotain myös kaniblogiin videon tai postauksen muodossa, siellä on ollut vielä hiljaisempaa kuin täällä. Tänne saattaa nyt tulla jotain mikä ei liity heppoihin, katsotaan mitä keksin, ettei tämä blogi ihan kuole.

Tein myös joku päivä Rontista videon, laitan sen tuohon alas, muistakaa tilata minut myös youtubessa!


Mulla ei muuta tällä kertaa, katsotaan missä merkeissä päivittelen seuraavan kerran.

8 kommenttia:

 1. Uu cool kivsu ulkoasu! Toi banneri on siisti:D
  Vaihappa välillä tätä tasuatkuvaa johonki muuhun vaaleen punaseen ku tää on ollu sulla jo aika pitkää, mutta ei sun tarvi vaihtaa sitä koska se on söpö :33

  VastaaPoista
 2. Tulin huomanneeksi miten törkeesti kommentoit ihmisten instagram kuviin. Ihan totta, mitä voitat? Pitää olla pääkopassa joku pahasti pielessä jos saa kiksejä muitten morkkaamisesta. Ei varmaan kotona oo opetettu erilaisuudesta mitään ku ei näytä tyttö hyväksyvän. En halua ilkeyttäni asiasta puuroilla mutta sun pitää oppia tajuun enemmän tästä elämästä, ei vaan siitä omasta navasta :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Siis kenen kuviin esimerkiksi oon kommentoinut jotenkin törkeesti?:D En ihan tajunnu tätä koko kommenttia, siis mitä erilaisuudesta?

   Poista
  2. Ninjaaz on saattanut kommentoida kuviin läpällä koska ne kenen kuviin hän on kommentoinut saattaa olla hänen kavereita ja niiden omaa läppää. Ja tykkäät ano vissiin stalkata ihmisiä instassa

   Poista
  3. Näin juuri, sillä taijan tietää kenestä tää ano puhuu tai siis kenen kuvien kommenteista:D

   Poista
 3. Ihana ulkoasu, tykkään kans tästä vaaleanpunaisesta värimaailmasta! Suloinen poni mukana blogissa, aika hauskaa alkaa ratsastamaan "inhokilla" ja tykästyäkin siihen lopulta. :D Hieno video!

  - Elämän murusia -

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon!:) Ja niimpä, aika outo päähänpisto mutta hyvä vaan että niin tehtiin!

   Poista