maanantai 8. elokuuta 2016

Sakke 4.8.

Olen siis alkanut nyt vuokraamaan Sakkea ainakin kerran viikossa joulukuuhun saakka. Torstaina oli mun ensimmäinen vuokraus kerta, ja samalla ensimmäinen ratsastus Sakella varmaankin yli vuoden tauon jälkeen :D Ellu meni samaan aikaan Valtilla, ja Venla oli kuvaamassa meitä. Kaikki muut kuvat meistä paitsi estekuvat ovat Venlan ottamia ja estekuvat ©Ellu.


Aluksi tein perus alkuverkkaa käynnissä ja ravissa, eli ympyröitä ja pysähdyksiä ja peruutuksia. Pari kertaa tein myös väistöjä. Käynnissä heti alkuun Sakke tuntui tosi mukavalta, mutta alkoi sitten painamaan kädelle. Väistöt menivät ihan okei. Ja tein myös muutamia ulospäin asetteluja.


Heti kun nostin ravin, se tuntui ensinnäkin tosi pompottavalta ja Sakelle tuli sitten johonkin kiire. Siispä ajattelin, että jos yritän istua alas, niin onnistuiskohan se paremmin. Enhän minä siellä kovin hyvin istua osannut, mutta kun otin jalustimet pois ja sain vähän lantiota mukaan niin kyllä se sitten vähän paremmin sujui. Meillä tuli ravissa ihan hyviä pätkiä.


Tässä kuvassa oon näköjään ilmassa satulasta :DD

Sitten otin laukkaa, ja en tehnyt siinä mitään ihmeempiä. Menin ensin vain kierroksen ja yritin saada hyvää vauhtia siihen laukkaan, sillä Sakella oli yhä vähän kiire. Sitten laukkasin vain ympyrällä ja asettelin sitä. Olin vähän yllättynyt, että laukassa tuli niinkin hyviä pätkiä.Sitten, niinkuin mulla oli tarkoituksenakin, lopputunnista hyppäsin muutamia esteitä. Tulin aluksi vain yksittäisenä joitakin. Ensimmäiselle esteelle en muistanut laskea 1,2,3, ja sitten heti hyppy epäonnistui, mutta seuraavalla kerralla muistin, niin se onnistui. Yksittäisten lisäksi tulin myös pystyä ja okseria peräkkäin matalana ja korkeampina korkeuksina ja niiden väliin tuli muistaakseni 5 askelta.

 Jalustimet jäi vähän pitkiksi..


Omasta mielestäni ainakin hypyt meni ihan hyvin, lukuunottamatta muutamia vähän huonoja hyppyjä. Koko ratsastus meni musta yllättävänkin hvin, koska olisin odottanut, että enhän minä Sakkea osaa ollenkaan ratsastaa.Ylemmät kuvat ovat viimeisiltä hypyiltä kun noita esteitä nostettiin. Seuraavana torstaina olisi tarkoitus mennä Ellun ja Valtin kanssa maastoilemaan, mikäli suunnitelmat ei muutu.

Ainiin, olin jo unohtaa! Ellu teki meidän tallipäivästä videon.2 kommenttia:

  1. Kiva postaus ja ai kiva eilenkö olit ratsastamassa ;D Sakke on aina kaikista parhainkin yleensä ratsastaa laukassa!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Ja hups oln kirjoittanut postauksen jo kauan sitten valmiiksi :D Muokkasin nyt sen. Ja jep, ravi ei oikein ollut meidän vahvuus, mutta käynti ja laukka sujui joten kuten!

      Poista