torstai 19. helmikuuta 2015

Rontti esteitä 18.2 +kooste

Mulla oli eilen estetunti maneesilla, ja me treenattiin lauantain kisoja varten. Toivottavasti saadaan kisoihin kuvaaja:)Ennen tuntia otettiin myös muutamat yhteiskuvat pitkästä aikaa.
Mutta sitten itse tuntiin. Tunti ei mennyt kovin hyvin, mutta jospa ensikerralla menisi paremmin. Tultiin aluksi mm. puomia ravissa ja laukassa ja laskettiin yks kaks kolme. Sitten tultiin linjaa, jossa oli vesimatto ristikko ja normaali ristikko. Tultiin sitä molemmista suunnista ja linja ei menyt kovin hyvin, koska Rontilla ei ollut tarpeeksi temmokas laukka, joten se otti esteen eteen pienen askeleen, ja sitten itse jäin jälkeen pienessäkin hypyssä. Myöhemmin ristikot nostettiin jotain 60cm pystyiksi. Sitten vielä myöhemmin tultiin rataa. Ihan lopuksi tultiin sarjaa, joka ei myöskään mennyt kovin hyvin, ja pari failia näkyy videollakin:D Videolla näkyy vain alkujuttuja ja sitten loppujuttuja, anteeksi siitä. 

Huomenna, eli perjantaina menen putsaamaan Rontin varusteita ja muuta sellaista. Ajattelin kuvata kisapäivältä videopostauksen, toivottavasti tulee onnistumaan. Ei muuta tällä kertaa, heippa!

2 kommenttia: