lauantai 21. helmikuuta 2015

Tallin kisat +video

Niinkuin viimepostauksessa kerroin, tänään oli tallin omat kisat. Keskiviikon tunti ei mennyt ihan putkeen ja sitten epäröin vielä osallistumista, mutta lähdin kuitenkin yrittämään. Ajattelin kuvata sen videopostauksen, mutta unohdin sen, enkä olisi juurikaan missään vaiheessa kerennyt kuvata.

Menin siis Rontilla 50-60cm. Aamulla heräsin kahdeksalta ja yhdeksän jälkeen lähdin tallille Ellun kyydillä. Melkeinpä heti kun päästiin tallille käytiin taas ottamassa muutamat yhteiskuvat. Rontti oli vain vähän likainen ja mun ilmeet hirveitä.. :DNiin tosiaan muutamat..
No yhteiskuvien jälkeen Ellu haki Valtin sisälle ja minäkin Rontin jossain vaiheessa. Sitten kun joitain muitakin oli tullut tallille, lähdettiin viemään lisää puomeja ja parit tolpat maneesille. En kummemmin opetellut rataa, koska muistin sen jo eiliseltä, kun olin katsomassa estetuntia, jolla harjoiteltiin rataa. Kun tultiin maneesilta takaisin tallille, aloin parin muun Rontin ratsastajan kanssa harjaamaan ja varustamaan Ronttia. Sitten joskus varttiavaille yksitoista ensimmäisen luokan, eli ristikkoluokan ratsastajat menivät verkkaamaan jne. Siinä luokassa oli vain pari osallistujaa, joten me Ellun ja Valtin kanssa lähdettiin jo aika pian kohti maneesia verkkaamaan.

Verkassa Rontti oli ihan kiva. Verkka esteinä oli  17m linja. Hain verkassa Rontilla sitä oikeaa laukkaa, mitä tulisi mennä radallakin. Pari kertaa tultiin jommallekummalle linjan esteelle liian hitaasti, ja Rontti otti taas pikkuaskeleen ennen hyppyä, ja olin epämukana hypyssä. Suurin osa verkastakin meni kuitenkin ihan hyvin.

Sitten itse rataan. Näissä kisoissa mulla oli tavoitteena vaan keskittyä hyviin teihin, jotta homma sujuisi paremmin ja huolehtia, ettei Rontti oikoisi, etenkään L-päädyssä, mten tunnilla pääsi muutamaan otteeseen käymään. Omasta mielestäni rata meni muuten ihan hyvin, paitsi ainakin yhdelle esteelle tuli huono tie.T Ä S S Ä video radasta, sori saattaa olla vähän epätarkka. Radassa oli kyllä kahdeksan estettä, mutta ensimmäinen ei näköjään näy videolla. Puhdas rata saatiin ja 
oon tosi tyytyväinen kisoihin!:) Kiva aloitus tämän vuoden pikkukisoihin.
2 kommenttia:

  1. hihihihi hienot te ;3 käyppä lukkee munki postaus ku vihoin jaksoin jotenki ees panostaa :D
    http://valttikalttia.blogspot.fi/2015/02/estekisat.html

    VastaaPoista