torstai 2. huhtikuuta 2015

Aprillipäivän ratsastelut

Eilen mulla oli koulutunti ja menin Sakella ilman satulaa. Aluksi mun ei ollut tarkoitus mennä ilman satulaa, mutta en ollut varma oliko se satylavyö oikea jota olin laittamassa niin menin sitten ilman :D

Alussa tultiin käynnissä puomeja, joilla hevosen piti pidentää taikka lyhentää askeltaan. Ravissa ainakin Sakella oli hankaluuksia keskittyä, että mihin väliin ne sorkat laittaisi:D Mutta ongelmia oli myös mulla ainakin alussa, nimittäin tasapainoni oli koetuksella:DD Loppua kohden aloin kuitenkin tottua askeliin ja kyydissä pysyin koko tunnin.
Sitten tehtiin M-kirjaimesta kekelle väistö, suoristus ja keskeltä väistö kohti B'tä.


Sitten  jossain vaiheessa tuntia toiselle pitkälle sivulle laitettiin pari pikkusta kavalettia innariksi ja niitä tultiin laukassa. Tehtävä meni siis niin, että toisella pitkällä sivulla ravipuomit, C-kirjaimeen ravivoltti, laukannosto ja kavaletit. Sitten vielä L-päätyyn voltti ravissa.


Sitten toiseen suuntaan sama homma.  Oon kyllä tosi ihastunu tohon Sakkeen:D♥ Mutta ei se Ronttia kumminkaan voita;) En ainakaan suussa kiinni näissä kuvissa:DD1 kommentti: