keskiviikko 22. huhtikuuta 2015

Luspe 15.4


Kävin viimeviikolla ratsastamassa taas Riinan ponilla Luspella. Ellu piti meille hienon estetunnin :D
Aluksi tehtiin joitain perusjuttuja ravissa ja käynnissä. Sitten tultiin myös kaynnissä ja ravissa puomeja. Ne aluksi meni vähän miten meni, koska ravi oli ihan tahditonta kaahotusta:D Sitten kun ravia hieman rauhoitettiin ja puomien väliin tehtiin pysähdys, niin onnistuikin paremmin. Yhtäkkiä kun olin tekemässä raviympyrää niin Luspe päätti vetää kunnon pukit ja minä lensin :DD Tippuminen saatiimkin juuri ja juuri videolle.


Sitten nostettiin puomien toiset päät ylös ja tultiin sitä ensin ravissa, sitten laukassa. Ne meni ihan hyvin, paitsi laukka oli aluksi vähän kaahottavaa, mutta kunhan saatiin se hallintaan niin sitten meni paremmin.

Sitten tultiin kavaletteja pienemmässä koossa ja myöhemmin isommassa. Tultiin myös toista "tehtävää", jossa oli kolme estettä: pieni kavaletti, isompi kavaletti ja este, joka oli aluksi pieni, jota sitten nostettiin vähän. Ei me isoja edes hypelty. kavalettejen väliin ei tullut yhtään askelta, kavaletin ja esteen väliin tuli yksi askel. Tämäkin meni ihan okei, mutta silloin kun Luspe kaahotti vähän niin ponilla askeleet meni sekaisin.
Sitten tultiin vielä joitain ratoja, joihin otettiin mukaan portti. Kokonaisuudessaan tunti oli tosi kiva ja Luspekin oli kiva, vaikka vetikin vielä uudelleen pukit mutta osasin sitten jo varautua :DD Ja juu tiedän, mun istunnat on jotain hirveää joten jospa se kesän aikana parantuisi kun pääsee useammin ratsastamaan ja hyppäämään. Tässä vielä loput kuvat:
Kaikki kuvat (c)Ellu


5 kommenttia:

 1. Hehhee kiivaa postaus ja hyviä kuvia!:--) eikä sun istunta oo huono,just hyvä!;-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. hahaa kiitoos ja no on se vähän huono ku osun tonne takakaareen ku hyppään tollei vammasesti:DD

   Poista
  2. no toi satula on nii pieni Xdd

   Poista