perjantai 18. syyskuuta 2015

Kahdet hyppelyt yhdessä postauksessa

9.9 mulla oli estetunti, ja koska oon menossa Rontilla tallin järjestämiin kisoihin, sain sen ratsukseni. Ja koska sai, niin menin ilman satulaa, koska olin viimeksi vuosi sitten hypännyt pari hyppyä Rontilla ilman satulaa. En kauheasti muista mitä sillon tehtiin, mutta hypättiin ainakin jumppista ja 17m linjaa kavaletilla ja puomeilla.


Alkuverkassa tehtiin muistaakseni ihan perusasioita mitä aina yleensäkkin, asetteluja, taivutteluja, pysähdyksiä ja peruutuksia. Ja ravissa myös. Tykkään vaan niin paljon ratsastaa Ronttia ilman satulaa, tuntuu että kaikki avut menee paremmin läpi ja muutenkin. Tasapainoni oli kyllä huonontunut, huomasin sen ainakin kun yritin tehdä semmosta kaarta yhdessä tehtävässä :DDDAlkuverkkojen jälkeen tultiin puomia ympyrällä ja varmaankin sitä 17m linjaa niin, että päädyssä tehtiin sitten semmonen jännä kaarre ja suoraa linja toisesta suunnasta. Jotenkin näin:

Ekalla yrityksellä ymmärsin väärin, miten kaarre piti tehdä. Toisella kerralla onnistui.

 Istun tässä kuvassa melkein sään päällä...


Näden jälkeen tultiin vielä jumppista, joka meni myös hyvin.


Paras♥

Tuo poni on vaan täydellinen. Huomenna meitä siis odottaa ne kisat, toivottavasti sielläkin menee hyvin! Jospa vielä joku päivä päästäisiin ulkopuolisiinkin kisoihin, tuli niin kova mieli päästä vaikka Tallinmäen kisoihin Rontilla.

16.9 mentiin myös esteitä tunnilla ja menin taas Rontilla, sillä nämä olivat viimeiset harjoitukset kisoihin.
Alkuverryttelyksi tehtiin kahdeksikkoa, pysähdyksiä ja peruutuksia. Rontti oli tosi kiva niinkuin yleensäkkin. Sitten tehtiin kahdeksikkoa ravissakin, ja tein pysähdyksiä myös ravista seis ja takaisin raviin.


Sitten välikäyntien jälkeen tultiin semmosta maastoestetukkia laskien 1,2,3. Eka tulin vahingossa väärän puomin, kun luulin että se piti hypätä :D Nähtävästi jotain ongelmia keskittymisessä tai ohjeiden kuuntelemisessa... Sain laskettua suurimmaksi osaksi hyvin, mutta laukkaa piti taas ns. pompottaa/lyhenntää.


Sen jälkeen tultiin linjaa, joka kaartui hieman vasemmalle. Pari kertaa en muistanut ilmoittaa Rontille ekan esteen päällä. että jatketaan kaarteeseen oikealle, joten toiselle esteelle tultiin väärässä laukassa. Virheet saatiin kuitenkin korjattua ja se meni sitten ihan hyvin.


Tässä mun istunta on omaan silmääni ihan kunnossa pikku esteelle ainakin.

Sitten tultiin jotain rataa ja viimeisenä tulin kerran yhden isomman pinkin okserin.  Ne meni muistaakseni ihan hyvin, mutta pinkillä okserilla mun istunta oli niin kauhee, että rajasin kuvaa jonkin verran :Dparas poni♥

4 kommenttia:

  1. Paras PARI ;) Hehehe katotaa kumpi kisoissa voittaa ;))) (Kummatki hylätääXDD)

    VastaaPoista
  2. Oi, Rontti on kyl vaikuttaa niin hienolta ponilta ja hyvin meet sillä :3 tsemppiä kisoihin!

    VastaaPoista