perjantai 28. elokuuta 2015

Pipsa 26.8Keskiviikkona oli mulla tämän kuun viimeinen tunti, ja sain ratsukseni Pipsan. Olin jo kauan odottanut, että milloinkahan minä pääsen ponia kokeilemaan. Pipsa on siis uusi poni tallilla, joka ei vielä osaa ihan kaikkea. Oli tosi lämmin ilma ja hyttysiä oli ihan liikaa. Tunnista kuitenkin selvittiin mutkien kautta :D


Mulla oli koko tunnin ajan tavoitteena saada Pipsa rennoksi alas. Ratsastin sitä vähän pidemmällä ohjalla. Aloitettiin käynnissä tekemään ympyröitä, niinkuin yleensäkkin. Pipsa vetäisi päänsä tosi herkästi linkkuun, joten senkin takia ratsastin vähän pidemmällä ohjalla suurimmaksi osaksi.
Käynnissä meni ihan hyvin, paitsi lavat karkaili aikalailla. Kun Pipsa tuli rennoksi, kehuin sitä heti.


Kun oltiin tehty samaa juttua molempiin suuntiin, tehtiin samaa ravissa. Pipsa oli alussa tosi kiireinen, ja kun sitä puolipidätteli, se herkästi siirtyi käyntiin. Saatiin kuitenkin ravikin sujumaan kunhan sain sisäpohkeen kunnolla läpi yms.Tehtiin ravi- ja käyntityöskentelyä aika pitkään, mutta niiden jälkeen kaksi ratsukkoa neljästä meni toiseen "päähän" ympyrälle ja toiset kaksi toiseen päähän laukkaamaan. Pipsa puski laukassakin jonkun verran ja veti kerran pukitkin :DPipsa oli mun mielestä mulle ainakin sopivan kokoinen ja sillä oli tosi kiva mennä. Laukkaympyröiden jälkeen tultiin muutaman kerran molemmista suunnista pientä tukkimaastoestettä. Ensimmäisellä kerralla Pipsa otti siihen ihan kauhean ison loikan, enkä ollut yhtään varautunut siihen, joten tulos oli tämä:

:DDDDD

Sen jälkeen poni kielsi ainakin kerran, ja sitten kun päästiin yli, niin sen jälkeen alkoi sujumaan. Paitsi kerran esteen jälkeen poni alkoi vetämään kunnon rodeot mutta kyydissä pysyin onneksi. Hauska poni!:D
Olis kyllä kiva päästä menemään Pipsalla uudestaankin. Kuvia oli niin paljon, että en jaksanut kaikkia tähän postaukseen ladata.

6 kommenttia:

 1. Kiva postaus <3 kivan näkönen tää pipsa & ratsastat hyvin!<3

  VastaaPoista
 2. Teillä meni tosin hyvin siihen nähen, että Pipsa on vielä niin kokematon ja tää oli teijän eka kerta! :D Oli kyllä kunnon rodeo sen esteen jälkeen. :D Kiva postaus!

  VastaaPoista
 3. Sinut on haastettu! :)
  http://fiiajasarita.blogspot.fi/2015/08/liebster-award.html

  VastaaPoista