sunnuntai 18. lokakuuta 2015

Rontti 14.10


Mulla oli siis keskiviikkona koulutunti ja menin Rontilla. Otin taas satulan pois, koska mun mielestä sillä on kivempi mennä ilman.
Ensimmäinen tehtävä oli kääntää C'stä poni suoraksi ja väistää kohti E:tä ja päätyyn sitten ympyrä. Tehtiin ensin käynnissä ja sitten ravissakin. Väistöt eivät oikein onnistunut meillä tällä kertaa, mutta ympyrällä työskentely meni hyvin.


Sitten alettiin tulla toista tehtävää, eli ensin ravipuomit, voltti oikealle, laukannosto ja laukkapuomit. Ekoilla kerroilla ravipuomeilla Rontilla oli vähän vaikeuksia, saattoi johtua myös siitä, että ne oli hevosten väleillä. En muista missä järjestyksessä tehtävät tehtiin, mutta jossakin vaiheessa jakaannuttiin kahdelle ympyrälle(4ratsukkoa) ponit toiselle ja hevoset toiselle harjoittelemaan laukka-ravi siirtymisiä. Olin yllättynyt kuinka hyvin Rontti meni laukassakin. Ja siirtymiset meni hyvin myös.


Kyllä tuo poni alkaa jo aika pieneltä näyttää mun ratsastettavana :D Mutta sitten tultiin vielä laukkapuomeja ja ravipuomeja tunnin lopuksi. Meillä meni ihan hyvin, mutta paremminkin olisi voinut mennä. Etenkin väistöt yms.


4 kommenttia: