torstai 5. marraskuuta 2015

Pontso ja 2.11

Tiistaina kävin taas vuokraamassa Pontsoa ja menin koulua. Sain Ellun kuvaamaan, joten sain ekan kerran kuvia ratsastuksesta.


Alkuverkaksi menin pääty-ympyrällä käyntiä ja ravia ja yritin hakea Pontsoa tällä kertaa vähän kulkemaan korkeammalla kuin yleensä. Aikasemmilla kerroilla olen vaan keskittynyt siihen, ettei Pontso juoksis pää pystyssä ja se on sujunut ihan hyvin, ainakin omasta mielestäni. Mutta ymmärrettävästi koska Pontsolla on niin paksu kaula, sen on aika hankala kulkea korkealla. Yleensä siis se menee rentona vähän alempana.


Hetkittäin sain Pontson menemään niin niinkuin hain sitä. Ei haittaa yhtään että hetkittäin, koska ekaa kertaa siltä pyysin mitään tavallisesta poikkeavaa.


Sitten mentiin myös ravia ympyrällä joka meni myös ihan okei. Ravissa tultiin myös puomeja, jotka menivät muuten hyvin, mutta Pontso innostui niistä vähän liikaa. Jossakin vaiheessa nostettiin puomien toiset päät ylös ja hyvin meni nekin.


Muuten kiva kuva, mutta mun takakeno XDD

Laukassa tulin puomia ja laskin 1,2,3, muuta ei alettu laukassa juurikaan työstämään.

Ens viikolla uudestaan, saa nähdä mitä sitten tehdään Pontson kanssaa. Tiistaina kuitenkin Pontson ratsastuksen jälkeen tehtiin jotain muutakin. Me hypytettiin Taika-shettistä maastakäsin pikkuesteitä.

Taika on siis pikku shettis, joka on esiintynyt aiemminkin blogissa, jos joku muistaa. Nykyään se on jonkin verran tukevampi kuin silloin talvella :D 

Mutta otin hypytykseen liinan, jotta se varmasti olisi tarpeeksi pitkä. Ja koska mulla oli liina niin aluksi juoksutin Taikaa käyntiä, ravia ja vähän laukkaa. Taikalla näytti tosiaankin olevan vähän virtaa, sillä se veti kivoja pukkeja ja juoksi ihan täyttä vaikkei edes pyytänyt :DD 


Sitten meillä oli kentällä yhdessä kohtaa kahden esteen sarja ja hypytin sitä ensin. Taikahan hyppäsi semmoset pikkuesteet aluksi iha kevyesti. Sitten oli vain yksittäinen pysty joka oli  myös tosi pieni. ¨Nostettiin sitä pikkuhiljaa, ehkä korkeimmillaan 50cm, mutta jossakin vaiheessa Taika ei enää jaksanut hypätä. Se vaan pysähtyi esteen eteen. Mutta ei lopetettu kieltoon vaan laskettiin este pienemmäksi ja lopetettiin kunhan se hyppäsi sen kerran. Ei oltu taikan kanssa kovin kauaa, mutta kiva oli senkin kanssa tehdä jotakin. Alla vielä lyhyt kooste Taikan jutuista ja Pontson ratsastuksesta toinen.
5 kommenttia:

  1. Kivsu postaus ja Taika näytti iha lihapullalta ku se sillo hyppi ja oli ilmassa. :D

    VastaaPoista
  2. Kiva blogi sulla! c: www.my-priceless-star.blogspot.fi

    VastaaPoista
  3. Haastoin sut mun blogissa: http://valttijamaisa.blogspot.fi/2015/12/jouluisen-haasteen-parissa.html?m=1 !:-)

    VastaaPoista