perjantai 14. elokuuta 2015

Maisa koulua 12.8

Postauksen kuvat ©Hellu ja Riina

Tälläkertaa en laittanut mihinkään kuvaan naamani päälle mitään valkoista hymiötä, vaikka ilmeeni ovat aina kauheita. Mun mielestä se hymiö siellä kuvan keskipisteenä pilaa ehkä sen kuvan...
Tuossa ylläolevassa kuvassa huomaa, kuinka lyhyet mun saappaanvarret on mulle! Tulin siihen tulokseen, että laitan ne myyntiin ja ostan uudet. Lisäksi nämä nykyiset on mulle liian leveätkin.

Sitten itse aiheeseen, eli viime tuntiin. Kävin pitkästä aikaa tunnilla ja me mentiin koulua. Ratsunani oli Maisa.


Alkukäyntien jälkeen ruettiin tekemään kahdeksikkoa, ja L ja C päätyihin ympyrät. Itse en saanut kovin montaa kertaa tehtyä ympyröitä, koska joku oli aina ympyrällä. Tarkoitus oli kuitenkin saada heppa kuulolle ja asetetuksi. Mun piti aluksi(niinkuin aina) pyytää Maisaa liikkumaan eteenpäin, ennenkuin käynti rupesi rullaamaan. Meillä tuli ihan hyviä pätkiä.


Seuraavaksi tehtiin samaa kevyessä ravissa. Lisäksi ns. kahdeksikon keskellä kaarteessa, kun heppa oli pyöreä, siirryttiin käyntiin ja ennen seuraavaa kaarretta takaisin raviin. Yritin saada Maisan pysymään pyöreänä siirtymisien ajan. Ravista käyntiin -siirtymiset menivät paremmin kuin toisin päin. Yleensä kävi niin, että Maisa ns.hypähti raviin ja nosti päänsä ylös. Tuli meillä myös hyviä siirtymisiä, joiden kälkeen kehuin Maisaa paljon.

Käsien kantaminen vois olla jees...

Sitten oli vuorossa väistöt, jotka alettiin tulla suoraa ravissa, harjoitusravissa... Kun kuulin mikä oli seuraava tehtävä, ajattelin heti että juuuu hauska vitsi että minä istuisin Maisan ravissa, mutta ei se edes ollut niin "paha" mitä odotin:DD Varsinkin silloin siellä oli ihan ok istua, kun Maikki oli pyöreänä. Tehtävä meni siis niin, että L:lästä suoristus keskelle, ja väistö vasemmalle. Kun väistön jälkeen päästiin uralle, niin heti laukan nosto ja kaksi pääty-ympyrää laukassa. Laukkaa jatkettiin kulman ohi, mutta viimeistään R:rässä taas harjoitusravi ja sitä rataa. Vistöt meni ihan okei, samoin laukkaymyrät. Paremminkin olis voinut mennä.

Tätä mieltä Maisa oli tehtävästä :DD
Kaatuminen on se mun juttu :D:D:D:D

Sitten tultiin melkein samanlaista tehtävää, mutta väistö lähti C-kirjaimesta jne. Tämä meni yhtä hyvin kuin toiseen suuntaan. Tunti oli kokonaisuudessaan ihan kiva, ja Maisakin on ihan kiva heppanen. 


4 kommenttia:

 1. Apua ku näytit pieneltä! :D kiva postaus jälleen<3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Haha, omaan silmään en näytä pieneltä, mulla on tosi pitkät jalat:DD Kiitos paljon<3

   Poista
 2. Kiva postaus ja hyvin siellä istuit aina, kun välillä vilkaisin! ;)

  VastaaPoista