torstai 10. maaliskuuta 2016

Rontti 9.3.

Hei taas, viimekerrasta onkin jo aikaa.  Toivon että tämän postauksen avulla pääsette vähän ajan tasalle mun heppajutuista. Tätä postausta kuvittaa puhelinkuvat tämän päiväisestä ratsastuksesta ja pari kuvaa yhdeltä Carrin hoitopäivältä.

Noh, aloitetaan vaikka siitä, että olen saanut Carrin kummihevosekseni. Kummihevonen on ikäänkuin hoitohevonen, että sitä käydään hoitamassa jonakin hevosen vapaapäivänä. Carrista ei täällä blogissa kauheasti ole ollut puhetta, mutta siis Carri on isokokoinen holsteiner-ruuna. En ole sillä ikinä ratsastanut, mutta se on tosi kiltti ja kivan luonteinen ainakin.Olen jo varmaan kertonut, mutta ennen joulua mulle siis tuli toinen kani. Ei kyllä uskoisi, mutta se vie yllättävästi enemmän aikaa kun se yksi. Helmikuussa en vuokrannut Pontsoa mutta kävin kahdella tunnilla. Lisäksi kerran kävin hoitamassa Carria ja toisen kerran Pipsaa. Mun päivät ja viikot menevät niin nopeaa, että en meinaa ehtiä enkä loppujen lopuksi jaksaa lähteä tallille muuten vaan. Rahaakaan ei kyllä ole ollut että olisin voinut useammalla tunnilla esimerkiksi käydä. 

Toisaalta musta ehkä välillä tuntuu, että ennemmin ratsastan esim maastossa tai rennosti kentällä, kun väännän koulua hiki hatussa. Kyllä sekin välillä on kivaa kun sitten oppii aina uutta ja tulee onnistumisia jos tulee. Esteitä olen päässyt hyppelemään tosi vähän, johtuen kentän pohjasta tai jostain muusta. Olisi kyllä kiva vielä hypellä Rontilla vaikka. Nyt maaliskuussa en tiedä miten paljon käyn ratsastamassa kun rahanmenoa on taas jonkun verran ja nyt hiihtolomalla ei ole tunteja. Tänään kävin kuitenkin vuokraamassa Ronttia ja menin sillä pitkästä aikaa.


Menimme siis puolet tunnista kentällä koulua ja puolet kävimme maastossa. Ellu vuokrasi samaan aikaan Valttia, eli me mentiin yhtä aikaa.
Aluksi tein alkukäyntien jälkeen käynnissä väistöjä ja ympyröitä ja tommosta. En oikein keksinyt mitään erikoisia tehtäviä mitä oltaisiin voitu mennä.


Rontti oli tosi kiva jo heti aluksi ja väistötkin meni ihan suht hyvin, lukuunottamatta meidän ainaista ongelmaa pään kääntymistä..
Ravissa sitten tein aikalailla samoja juttuja ja myös kahdeksikkoa ja ympyröitä. Kuvattiin Ellun kanssa vuorotellen toisia.
Luulin näyttäväni vieläkin isommalta ponin selässä, mutta en mä näköjään ihan liian pitkä oo :D

Ennenkuin lähdettiin maastoon, menin laukassa kahdeksikkoa ja keskellä yritin laukanvaihtoja laukasta laukkaan ja ravin kautta myös. Oltiin joskus kauan sitten kokeiltu laukasta laukkaan vaihtoja ilman puomia ja nyt kokeiltiin taas. Ne meni ihan hyvin, mutta useimmiten laukka vaihtui ristilaukaksi. Saatiin muutama onnistunutkin vaihto. Superponi :3

Laukasta meistä ei ollut kovin edustavaa kuvaa.
Maastossa mentiin siis loput tunnista ja Rontti oli siellä ihan innoissaan.
2 kommenttia:

 1. Kun kattoin teijän väistöjä nii ei Rontin pää enään käänny niin paljon kun ennen! ;)
  Rontti oli iha nolo siellä maastossa ku se vaa hyppi XD Kivsu postaus ja aika hienoja kuvia

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jep, kyllä ne alkaa ehkä pikkuhiljaa menemään vähän parempaan suuntaan :D Kiitoss

   Poista