tiistai 3. toukokuuta 2016

Pontso 28.4

Postauksia ei taaskaan ole tänne sadellut, koska kuvaajaa en saa melkein koskaan. Olen käynyt muutamalla tunnilla ja olen mennyt ainakn Pipsalla. Mutta viime viikon torstaina pääsin pitkästä aikaa Pontson selkään ja Veera otti meistä kuviakin. Pitkän säätämisen jälkeen jouduin laittamaan tähän postaukseen muokkaamattomat ja sekalaisessa järjestyksessä olevat kuvat.Mutta siis aloitin ratsastuksen tekemällä joitakin perus käyntityöskentelyjuttuja, kuten kahdeksikkoa, ympyröitä, ehkä kerran väistöjä ja sitten muutama pysähdys-peruutus. Hain taas Pontsolta vain rauhallista käyntiä ja rentoutta. Saatiin muutamia ihan hyviä pätkiä, mutta Pontso ehkä oli vähän liian etupainoinen. Yritin sitten aktivoida vähän takapäätä mukaan, mutta pontso yleensä aktivoidessa nosti vaan pään ylös. Tietää nyt taas, että mitä asioita harjoitella seuraavalla kerralla!Päätin laittaa tähän postaukseen myösvähän ei niin edustavia kuvia, koska miksi ei.

Kuvissa huomaan paljon virheitä omassa istunnassani. Könötän liikaa eteenpäin, enkä kanna käsiäni kunnolla. Sitäkin voi ensi ratsastuskerralla parantaa!
Ravissa tein aikalailla samoja juttuja, mutta myöhemmin tulin sitten ravipuomeja, mitä olin laittanut yhdelle kentän sivulle. Niissä Pontso sai jonkin verran pidentää askeltaan. Puomit menivät ihan hyvin ja keskityttiin siihen, että ennen niitä tai niiden jälkeen poni pysyisi rauhallisena, koska siinä rauhallisuudessa on meillä paranettavaa myös. En saa laitettua tähän puomikuvaa mutta niissäkin kuvissa könötän vähän liikaa eteenpäin.Laukassa sitten hain vain sopiva tempoista laukkaa ja tein siirtymisiä. Lopuksi tulin pari kertaa pienen esteen, joka oli kentällä myös. Mitään mahtavuuksia me ei laukassa taideta, mutta ehkä joku päivä. Huomenna mulla on luvassa pitkästä aikaa issikka tunti! Mutta siitä tuskin postaan mitään.Ei kommentteja:

Lähetä kommentti