sunnuntai 22. toukokuuta 2016

Tavoitteita kesälle ja loppuvuodelle

Täällä taas ollaan. Toivottavasti ryhdistäydyn bloggaamaan enemmän kesäkuun aikana, sillä tulen käymään silloin paljon enemmän ratsastamassa kuin tällä hetkellä.

Nyt en ole tunneilla käynyt säännöllisesti vähään aikaan, mutta kävin myös hetki sitten pitkästä aikaa ratsastamassa islanninhevostallilla Ellun kanssa. Se oli kyllä mukavaa ja ensi viikolla olen menossa uudelleenkin.

Nyt kuitenkin postauksen aiheeseen, eli Tavoitteita kesälle ja loppuvuodelle

1. Käydä enemmän ratsastamassa. Niinkuin olen kertonut, en käy enää läheskään yhtä paljon ratsastamassa kuin ennen. Nyt kyllä tahdon ryhdistäytyä siinäkin asiassa ja alkaa käymään taas enemmän ja muistelemaan asioita, että mites siellä hevosen selässä ollaankaan. Haluaisin myös ainakin kerran käydä valmennuksessa Pontsolla, koska olen aikonut sitäkin jo pitkään, mutta ei ole tullut aikaiseksi. Onneksi nyt kesäkuussa Pontso on mulla puoliylläpidossa niin ehkä sitten saan taas lisää intoa ratsastukseen ja ehkä pääsisin valmennukseenkin.

Kesä tulee ja oon ihan fiiliksissä!


2. Esteiden hyppelyä enemmän, sillä en ole päässyt kunnolla hyppelemään pitkään aikaan, niin esteitä on kyllä jo ikävä. Kesäkuussa varmaan onneksi pääsen muutamaan otteeseen hyppelemään. Ja mität tähän liittyy Pontson kanssa, niin se, että tahtoisin oppia kontrolloimaan vauhtiamme esteillä, Pontso kun on vähän reippaampaa sorttia.

Hahah, kaksi vuotta vanha kuva. On kyllä ikävä vähän tuota kesää kun sai tehtyä niin paljon kaikkea.


3. Ilman varusteita tai vain päitsillä ratsastaminen. En tiedä miksi, mutta haluaisin tehdä jotain tällaista ja saada siitä kivoja kuvia. Ehkä hieman omituinen tavoite, mutta toivottavasti pääsen sen toteuttamaan.


4. Temppujen tekeminen tai maastakäsinharjoittelu jonkun heppasen kanssa. En ole koskaan tehnyt kunnolla kumpaakaan näistä, niin olisi kiva päästä tekemään. Ja tästä aiheesta olisi kiva tehdä postaus, kunhan olisi itsellä jotain kokemusta siitä :D Jos omistaisin pienen ponin, niin näitä tulisi varmasti tehtyä ja paljon!5. Istunnan parantaminen. Mun istunnassa on niin paljon parannettavaa, että siihen tahtoisin keskittyä nyt niin esteillä kuin koulussakin. Isoimpia ongelmia ovat sisälle päin kaatuminen, eteen tai taakse nojaaminen liikaa ja kädet, jotka eivät yleensä pysy nätisti paikoillaan . Esteillä varmaan jalat, jotka menevät taakse.6. Ajaminen. Se on niin mukavaa, varsinkin jos pääsee kunnolla menemään kovaa esimerkiksi Rontin kanssa. Toivottavasti tämä tavoite toteutuu mielellään jo kesällä!

tässä kuvassa ajetaan jollain muulla ja Rontti on vain perähevosena.


7. Hienojen kuvien saaminen etenkin kesällä. Viime- ja tältä vuodelta mulla on tosi vähä kuvia ja nyt loppuvuodelta haluaisin niitä paljon, hyviä ja erilaisista tilanteista ja tekemisistä. Ainakin uittamasta, ratsastamasta tietty, ajamasta, ehkä pellolla menemisestä, maastakäsin työskentelystä ja ihan vaan perus yhteiskuviakin. 


Siinäpä oli kaikki tavoitteet mitä mulla on mielessä juuri nyt. Nyt sitten vaan odotetaan että koulu viimein loppuu ja kesä voi alkaa. Tästä kesästä on tultava vähintäänkin yhtä kiva kun edellisestä, ainakin toivottavasti.
Nyt seuraavaksi yritän korjata edellisen postauksen kuvaongelman ja yrittää saada ne kuvat näkymään. Ja muuten, nyt blogin löytää instagramista nimellä @dreamponyblog ja tarkoitus olisi myös joskus tehdä snapchat käyttäjäkin.

4 kommenttia:

 1. Voin kyllä olla kuvaaja miehenä sulle kesäkuussa ja muullonkin jos vaan kelpaan... :D Voitas kokeilla tuota 3 juttua Pontson kanssa pellolla :) (XD)
  Kiva postaus!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo kelpaat :D Ja haha en tiiä pellosta ku saattais poni vähä karata ilman aitoja XD Kiitos!

   Poista
 2. Kiva postauss ja sanoppa jos oot tulossa aitalle ratsiin, niin voin tulla kuvaan!;-) Oot iha mini nuissa joissai kuvissa!:-D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos ja juu sanon! Jep ne on osa tosi vanhoja kuvia :DD

   Poista