perjantai 17. heinäkuuta 2015

Maikki koulua 13.7


Sori kun tämän viikon postaukset tulee myöhässä, mutta sain nyt maanantain kuvat Essiltä, niin ajattelin kuitenkin tehdä postaukset edes oikeassa järjestyksessä.

Alkukäyntien jälkeen otin ohjat ja tein ympyröitä ja pysähdyksiä ja hain Maisaa pyöreäksi. Maikki meni käyntityöskentelyssä tosi kivasti! Otin muistaakseni myös muutamat väistöt.
Sitten aloin ravailemaan ja tein ravissa ympyröitä ja siirtymisiä ravi-seis-ravi ja ravi-käynti-ravi yms. Siirtymiset onnistui Maikin kanssa tosi hyvin ja ravityöskentely ylipäänsä.

 Tää on mun lempparikuva^^

Tääkin on tosi kiva kuva Maikin osalta, mutta minä ja mun etukeno pilaa koko kuvan!

Lopuksi sitten laukkasin pääty-ympyrällä. Aluksi mulla oli vaikeuksia istua Maikin laukkaan(,enkä ihan lopussakaan siellä kunnolla osannut istua), joten menin yhden ympyrän kevyessä istunnassa, että saadaan laukka siinä hyväksi, sitten pystyin edes yrittää istua satulaan. Pätkittäin Maikki meni laukassakin tosi nätisti! Olis tosi hauska mennä Maisalla vielä ensiviikollakin ainakin kerran koulua tai esteitä, se on niin huippukiva ja osaava heppa!

Juuu maisan laukassa on vaikea oppia istumaan, ja minä en todellakaan ole oppinut vielä, kun olen sillä sen verran vähän mennyt. Ja tämä kuva oli siedettävämpi kuin se toinen joten laitoin tän:DD

Pahoittelut, että tämä postaus jäi vähän lyhyeksi ja tylsäksi, mutta tulee vielä pari muutakin postausta lähiaikoina! Tunnin lopuksi käytiin maastossa ottamassa parit kuvat. Maikilla oli ongelmia pysyä paikoillaan, sillä sitä ärsytti tosi paljon ötökät.

Maisa on niin söpö!:3

älkää kysykö XD
6 kommenttia:

 1. Oikeesti ton viimesen kuvan kruunais se, että Sakke vetäs kakkea toho XDD
  Hyvi teilläki meni ja Maisalla on aika isot askeleet :DD
  Sakke on tossa vikassa kuvassa sillee "hyiii"

  VastaaPoista
 2. Hyvä postaus ja tosi kivat kuvat!! :3

  VastaaPoista
 3. Kivoja kuvia ja kiva postaus :)! Suosittelen että laitat pitemmät jalustimet, että et saa niille niin paljon painoa. Silloin saattaa olla vähän helpompaa mukautua laukkaan. Ainakin minulla on toiminut :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon! Ja juu kiitos vinkistä. Joskus jollain hepalla mulla oli pitkät jalustimet kun ajattelin just että olis helpompi istua mutta sitten ne jalustimet vaan meinas tippua jalasta :D

   Poista