sunnuntai 19. heinäkuuta 2015

Martta pomppuja 15.7

Team Tummansininen uudelleen liikkeellä:D

Eli keskiviikkona vuorostaan hypittiin mummosen kanssa esteitä. Aloitin aika normaalilla alkuverkalla, tein ympyröitä ja väistöjä yms. Käynnissä Martta oli ajoittain ihan hyvä, mutta ravissa se taas laittoi jonkin verran vastaan ja meni jonkin aikaa että se edes pyöristyi.


Kun tuli jokunen hyvä pätkä ravissakin, aloin laukkaamaan ja ensimmäisenä tulin linjaa, missä oli pieni mustavalkoinen ristikko ja keltapunainen portti. Siihen tuli 7laukkaa. Ja mun istunnat joissakin kuvissa ovat jälleen aika kauheaa katsottavaa, mutta jäisi aika tylsäksi postaus ilman kuviakaan, ja istuntaa oppii paremmin parantamaan kun näkee niitä virheitä esim. kuvissa ja videoissa. Pahoittelen joidenkin kuvien laatua, sillä osaa kuvista piti hieman zoomata.
Tulin siis linjaa molemmista suunnista muutaman kerran ja annoin Martan kävellä hetken. Sitten aloinkin tulemaan toisella pitkällä sivulla olevaa linjaa, missä oli vaaleanpunainen ja vihreä pysty, jotka myös olivat aluksi aika pieniä, eikä me koko tunnin aikanakaan mitään isoja menty. Sille linjalle tuli 6laukkaa. Se meni ihan hyvin.


Sitten taas Martta käveli hetken ja sitten tultiin jumppaa, jossa oli kaksi ristikkoa ja okseri. Se meni myös ihan hyvin, mutta joissakin lähestymisissä Martta nosti laukan ennen puomia, mutta ei haitannut.
Sitten tultiinkin pari kertaa rataa. Rata meni suunnilleen näin:
Ja piirrustustaitoni jälleen 6/5. Videolta näkee radan paremmin.

Radat menivät ihan hyvin ja tunti kokonaisuudessakin, sillä Martta ei tainnut juosta yhdestäkään esteestä ohi. Saattoi tosin johtua siitä, että esteilläkään ei ollut korkeutta. Alla vielä loput kuvat ja ihan lopussa kooste. 
2 kommenttia: