lauantai 18. heinäkuuta 2015

Martta ilman satulaa 14.7

(postaus kirjoitettu 14.7)
Pakko aloittaa postaus pääkuvalla:DD

Tänään mentiin vähän normaalia myöhemmin tallille, mutta ihan hyvään aikaan kuitenkin ratsastettiin. Meillä käy vaan aina niin, että ratsastuksen jälkeen oikein paistaa aurinko ja tekisi mieli lähteä kahlaamaan.

Me mentiin kuitenkin ilman satulaa pääasiassa koulua, sitten tultiin myös kavalettia ja sinistä lankkuestettä.


Aloitettiin kolmikaarisella kiemurauralla molempiin suuntiin. Martta puski välillä liikaa jommallakummalla lavalla, mutta sitä sitten korjailtiin. Jossain välissä otettiin mukaan myös toisella pitkällä sivulla niin, että väistö lähelle kentän keskustaa ja takaisin uralle. Väistöt menivät ihan hyvin.


Sitten ruettiin ravailemaan ja yritin saada Marttaa ympyrällä hyväksi, joka ei aluksi kovin hyvin sujunut. Martta pani tosi paljon vastaan ja meni jonkin aikaa, että se myötäsi ja tuli kuulolle. Sitten tehtiin myös muutamat raviväistöt ja Martalla ne onnistuu aina jotenkin, mutta tällä kertaa ei ehkä niin hyvin. Jossain välissä koitin myös pitkillä sivuilla pidentää ravia, ja se oli ihan hauskaa:D
En tosin tiedä miltä se sitten täytti.. :D


Sitten rupesinkin laukkaamaan. Otin aluksi vain ympyrällä laukkaa ja hain laukkaa sopivaksi. Sen jälkeen tultiin pikkukavalettia ympyrällä ja kahdeksikkona niin, että kavaletilla vaihto. Sitten tultiin vaan sinistä ehkä 55cm korkeaa lankkuestettä. Lopuksi otin vaan ravia ja käyntiä ja sitten mentiin maastoon vielä loppukäynneille.Martta: "öö mitä sä touhuat siel?"

6 kommenttia:

 1. toi eka kuva XDD mutjoo kivsu postaus ja edelline oli kans, en kerinny komentoimaan!:-Dd meet nykysin martalla tosi hyvi ja se kulkee hyvin!;-)

  VastaaPoista
 2. Hyvä postaus jälleen, ihania kuvia <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon ja kiva kun kommentoit aktiivisesti!<3

   Poista
 3. Kiva postaus ja Martta tossa vimpassa kuvassa kurkistaa iha varovaisetsti mitä teet XD Ja sää katot sen häntää. Hyvä te Martta meni hyvin ja ne "pidennykset" oli hauskan näkösiä :D Kyllä se askeltaan venytti :DD

  VastaaPoista